Margaretha – Aktiv pensionär

Kundberättelse från Margareta som använder Litomove

Margaretha älskar långpromenader och sitt aktiva liv

Margaretha tycker inte om att sitta still allt för länge. Hon är nybliven pensionär, men är engagerad i en mängd olika projekt och jobbar egentligen lika mycket som tidigare. Hon älskar att promenera och använder sig hellre av de egna benen än att sitta på bussen.

– Jag kan inte längre gå i skor med klack på grund av en stel tåled, vilket känns lite tråkigt. Men det är ju sådant man får räkna med när man blir äldre. När jag går på fest tar jag med mig ett par snygga skor med klack och står i dem under kvällen men de får jag sota för dagen efter. Då kan jag få rysligt ont. Men det händer så sällan och det kan det ju vara värt, säger Margaretha och skrattar.

Det viktigaste för Margaretha är möjligheten att kunna leva ett aktiv liv och hennes dagliga långpromenader kan hon bara inte vara utan. På vintern tycker hon om att åka skidor men har känt sig stelare och en aning svagare i tumlederna med åren när hon håller i stavarna.

– Jag är angelägen om att kunna röra på mig och ha ett aktivt liv. Jag är mån om min hälsa och vill behålla min rörlighet i lederna så länge det bara går, därför började jag äta det kärnfria nyponpulvret Litomove för några år sedan, berättar Margaretha.