Om Litomove

NYPONPRODUKTER FRÅN LITOMOVE

Litomove består av nyponpulver från strandnypon av arten Rosa Canina L från Chile som handplockas och bearbetas skonsamt i Skandinavien för att bevara nyponets egenskaper. Superbäret nypon har goda naturliga egenskaper för rörlighet, leder och muskler och med tillsatt gurkmeja och kollagen tar vi ytterligare ett steg mot förbättrad rörlighet! Litomove – naturlig boost för din rörlighet.

LITOMOVE i tre varianter

1. Litomove Kollagen – Nypon med tillsatt kollagen för dina leder. Läs mer om Litomove Kollagen
2. Litomove Gurkmeja & Boswellia – Nypon med tillsatt gurkmeja och boswellia. Läs mer om Litomove Gurkmeja
3. Litomove Originalet – 100% nypon både som pulver och i kapsel. Läs mer om Litomove Originalet

var köper jag litomove

Litomove hittar du ditt apotek eller Hälsofackhandeln. Klicka här för att se återförsäljare

Pulver, Kapslar eller tablett?

För att passa just dig och din livsstil finns Litomove i tre olika former, som pulver, kapslar och tabletter. Om du föredrar att exempelvis blanda nyponpulvret i din morgonmüsli, gröt eller juice väljer du pulver med dosmått. Du kan också blanda nyponpulvret med juice eller smoothie. Pulvret är lättare att blanda ut i en något mer trögflytande dryck. Gör det som passar dig bäst och vad som är godast, undvik dock att värma upp pulvret över 40 grader. Vid stark uppvärmning bryts vitamin C ner. För mer inspiration se våra recept. I tabletterna har vi kunnat ta ut de aktiva komponenterna från nyponet i koncentrerad form och här räcker det därför att ta 1 tablett per dag.

Om nypon och nyponpulver

För att vi enkelt ska kunna få i oss de nyttigheter som nypon innehåller mals bären ned och koncentreras till nyponpulver. Nyponpulver är en naturlig produkt och klassas som ett kosttillskott. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Bland livsmedel är nypon ett av de som är mycket rik på askorbinsyra, också kallat vitamin C. 100 gram nypon innehåller 270 mg vitamin C i jämförelse med 100 gram apelsin som innehåller 53 mg. Eftersom nyponpulver är koncentrerade nypon är skillnaden långt mycket större och gör nyponpulvret till en god källa av vitamin C.

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM