Anita behåller rörligheten

Anita använder Litomove kosttillskott

Anita tar hand om sina leder för att behålla rörligheten

Anita lever ett aktivt liv och tränar gärna flera dagar i veckan. Under vintern tar hon pilateslektioner som kräver mycket rörlighet och styrka. Under sommaren spelar hon och sambon golf så mycket de hinner. För att bibehålla rörligheten i sina leder äter hon Litomove. – Förra året trampade jag snett när jag var på väg hem från jobbet och gjorde mig riktigt illa i foten. Det tog mig över att halvår att bli bra igen och att inte kunna träna och spela golf var enormt tråkigt, säger Anita.

Under de månader som Anita hade svårt att stödja sig på foten och fick ägna sig åt att vila upptäckte hon hur stor del av i livet träningen var. Hon saknade sitt aktiva liv.

– Jag är så glad att jag inte har några problem med foten längre för det betyder att jag kan träna flera gånger i veckan igen. Och nu är jag noga med att sköta om min hälsa. För att bibehålla rörligheten i fotleden men också i andra leder i kroppen beslutade sig Anita för att börja med det kärnfria nyponpulvret Litomove med Rosenoider.

– En vän till familjen tipsade mig om Litomove och jag blev nyfiken på produkten och tog reda på lite fakta om de positiva effekterna nyponpulvret kan ha för kroppen, berättar Anita.

Hon uppskattar sitt aktiva liv och att vara mjuk i kroppen. Nu ser hon fram emot sommaren och dagarna på golfbanan.

– Det är roligare att spela golf om man har smidiga och rörliga leder och för att bibehålla min rörlighet har jag valt att äta Litomove, säger Anita.

Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Nyponpulver bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.