Lars – Hängiven golfare

Lars använder Litomove kosttillskott

”Det blir bättre slag om lederna är smidiga”

Lars är en hängiven golfspelare som även gillar att vara ute på havet och segla på sommaren. På vintern består hans motionerande av besök på gymmet några dagar i veckan. Att träna är en viktig del av livet för honom. Lars har eget företag där han jobbar som mätingenjör. Hans arbete pågår lika ofta utomhus som inne på kontoret. Men förra året blev det varken golf, segling eller styrketräning. Lars föll nämligen illa från en stege när han arbetade och fick besvär i knäet. Det blev en lång process att ta sig tillbaka. Och Lars, som är en aktiv och fysisk person, mådde dåligt av att inte kunna träna som vanligt.

– Nu mår jag hur bra som helst. Jag har kommit igång med träningen på gymmet och jag har även varit på golfbanan, säger Lars som tydligt märkte vad flera månader av stillasittande gjort för fysiken. Lars sambo äter det kärnfria nyponpulvret Litomove med Rosenoider och hon tipsade Lars om att testa nyponpulvret som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.

– Är man inte smidig i lederna när man spelar golf är det svårt att få till slagen. Det är tufft att gå en golfrunda. Det kräver kondition, styrka och smidighet. Jag är 67 år och vill leva ett aktivt liv länge. Med åldern blir ju kroppens funktioner sämre och jag vill behålla min rörlighet så länge det går, därför äter jag Litomove, säger Lars.

Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Nyponpulver bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.