Catrine gillar poweryoga

Caroline använder Litomove för sin Yoga

”Jag får ut mer av yogan om smidigheten i lederna bibehålls”

Catrine gillar att nätverka. Hon sammanför människor med varandra för att de ska kunna generera i allt från en ny affärsbekant till en trevlig stund eller en ny vänskap.

– Jag vill ge av mig själv och mina kontakter till andra. Det betyder mycket för mig att människor mår bra och mina affärsidéer bygger alltid på min drivkraft att få ge, säger Catrine som just utbildat sig till Mitt i livet-Coach. Som den ambitiösa företagare hon är jobbar Catrine otroligt mycket. Och för att kunna arbeta hårt krävs näringsrik mat, bra nattsömn och en god fysisk form.

– Jag försöker träna några gånger i veckan och just nu så har jag hittat en fantastisk yogalärare som jag tränar med, säger Catrine.

För några år sedan kände Catrine att hon blev stel i fingrarna. Bland annat tyckte hon att det blev svårare att hålla i nål och tråd men även att greppa en penna och skriva för hand gjorde hennes fingrar och händer trötta. Ibland kunde också ryggen och armbågsleden kännas stela. Catrine hade hört talas om nyponpulvret Litomove redan för tio år sedan och bestämde sig för att själv börja äta strandnypon regelbundet.

– Jag är angelägen om att kunna röra på min kropp och få njuta av den härliga känslan som yogan ger, speciellt efter ett pass. Det skapar välmående på alla plan och vardagen blir så mycket lättare. Jag månar också om att behålla rörligheten i mina leder så länge det bara går. Att orka poweryoga kräver fysisk styrka men också smidiga leder. Därför äter jag Litomove, säger Catrine.

Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Nyponpulver bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.