Dolores värdesätter livskvalitet

Dolores använder Litomove kosttillskott

Dolores värdesätter livskvalitet

Under 15 år jobbade Dolores som flygvärdinna. Åren i luften slet på rygg, höfter och knän. 2010 landade hon för gott och nu driver hon en skönhetssalong och prioriterar sitt eget välmående.

– Det tog ett tag att komma igen efter de slitsamma åren som flygvärdinna. Att unna mig saker och göra saker som ger lycka är vad jag prioriterar i dag. När jag började med Litomove föll ytterligare en pusselbit på plats i mitt liv. Det gör att jag kan behålla rörligheten i mina leder när jag är på golfbanan och i träningslokalen men också i många vardagssituationer, säger Dolores.

Dolores är pigg, glad och energisk. Hon utstrålar värme och styrka. När hon börjar berätta om sitt liv är det första hon säger; ”Jag har aldrig mått bättre än jag gör nu mitt i livet”.

– Jag hade fantastiska år som flygvärdinna med långa stopp i varma länder. Men tre timmar i luften är som en timme på marken och det sliter på kroppen. Det hjälpte inte att vila när jag var ledig. De sista åren var jag stationerad i Norge och mitt sociala liv blev lidande. För fem år sedan bestämde jag mig för att landa för gott och göra något annat, berättar Dolores.

För Dolores, som är Diplomerad Hudterapeut, var valet lätt. Hon ville hjälpa människor att må bättre. Hon jobbade som Hudterapeut på ett Spa i Stockholms innerstad och under tiden började hon också ta hand om sig själv.

– Jag älskar att spela golf och tränar även crossfit, alltid med personlig tränare. Det har gett resultat, säger Dolores. I våras hoppade hon in i nästa äventyr. Hon startade en egen skönhetssalong.

– Det känns underbart att varje dag få hjälpa kvinnor och män, unga som gamla, att återfå självkänslan och se glädjen i deras ansikten. Stress, rökning, solning och dåliga kostvanor är det största bovarna. Att arbeta med medicinskt tekniska produkter är en stor skillnad mot kosmetiska preparat som bara verkar på ytan. En nöjd kund, är en trogen kund. Förutom golfen, improvisationsteatern och det sociala umgänget så jobbar Dolores även som modell.

– Att leva ett aktivt liv är livskvalitet för mig. Jag blev positivt överraskad när jag fick höra talas om nyponpulvret som gör att rörligheten i lederna bibehålls. Eftersom jag också vet i min profession hur bra C-vitamin är för huden så insåg jag också vilka positiva effekter som nyponpulvret kan ha i hela kroppen, säger Dolores och avslutar:

– Jag tar mina kapslar av Litomove på morgonen, då har jag fått min dagliga dos och sedan kan min dag börja!

Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Nyponpulver bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.