Kvinna yogar för sin ledhälsa med Litomove

Tips för att bibehålla rörligheten i dina leder

Tips för att bibehålla rörligheten i dina leder

De flesta av oss har nog någon gång haft ont i knäna, höften eller ryggen. Speciellt i takt med att vi blir äldre. Det finns mycket du kan göra för att stötta din ledhälsa. Nyckeln är rörelse och en näringsrik och varierad kost – men det finns också kosttillskott med nypon som kan bidra till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.

Vad kan du göra för att stötta din ledhälsa?

Det finns mycket du kan göra för att hjälpa kroppen att bibehålla rörligheten i lederna genom hela livet. Här kommer 4 tips från Litomove.

Bra kost: Ät en varierad och näringsrik kost med mycket frukt och grönt. På så sätt kan du stötta dina leder.

Motion & rörelse: Träna dina leder mjukt, ta regelbundna mikropauser om du har ett stillasittande jobb och undvik rörelser där leden tar upp stötar. Om du har känsliga leder kan simning, cykling eller lågintensiva promenader vara bra.

Undvik övervikt: Att undvika övervikt ger dig goda möjligheter att bibehålla både knäleder och höftleder i bra skick även när du blir äldre.

Kosttillskott för rörliga och hälsosamma leder: För den som inte alltid lyckas äta varierat kan kosten kompletteras med kosttillskott med nypon. Nyponpulver och kosttillskott med nypon har blivit allt vanligare då det har hälsosamma effekter på leder. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.

Litomove – kosttillskott med nypon för dina leder

Litomove är en serie kosttillskott för rörliga leder där nypon och vitamin C är några av nyckelingredienserna. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder och vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. Vitamin C bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

För att passa dig och din livsstil finns Litomove i tre olika former – kapslar, tabletter och pulver. Alla produkter innehåller nypon och andra ingredienser som stöttar olika funktioner i kroppen.

*Litomove innehåller nypon som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.

Kom ihåg att kosttillskott inte bör användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en hälsosam livsstil.

Hitta ett kosttillskott med nypon för din ledhälsa!