Litomove Sport – TILLSATT MAGNESIUM

Litomove Sport är ett kosttillskott anpassat för dig som tränar och vill fortsätta att göra det. Litomove Sport innehåller bland annat nypon för rörliga leder och magnesium för hälsosamma muskler och flera andra ingredienser utvalda för dig som tränar, allt i en praktisk allt-i-ett tablett.

Träning och ledproblem
Många tränar hårt för att uppnå sina träningsdrömmar. Vi har allt mindre tid samtidigt vill vi träna allt hårdare och oftare men överdriven träning kan vara både påfrestande för leder och muskler. För att hålla motivationen uppe och kunna motionera och träna så som du önskar är det viktigt att rörlighet i lederna bibehålls och att musklerna ska fungera som de ska.
Därför har vi utvecklat ett nytt kosttillskott med noga utvalda ingredienser som har positiv inverkan på leder och muskler.

Ingredienser speciellt anpassade för den som tränar
Huvudingrediensen i Litomvoe sport är extrakt från vilt växande nypon (Rosa canina L.). Nypon är sedan länge känt för att bibehålla rörlighet och hälsosamma leder vilket är viktigt för den som tränar. Om man tränar mycket kan det vara bra att se till att man får i sig tillräckligt med magnesium. Magnesium bidrar till att bibehålla normala muskelfuntkon och Litomvoe Sport innehåller 200 mg magnesium för att säkerställa att musklerna får tillräckligt med försörjning.

Vid träning och annan fysisk aktivitet är det viktigt att brosk och bindväv i leder och ligament är i god kondition. Litomove Sport innehåller Vitamin C som bidrar till normal kollagen bildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. Spårämnet koppar bidrar till att bibehålla normal bindväv. Litomove Sport innehåller även vitaminer för energiomsättningen. Vitamin B6 bidrar till normal protein- och glykogenomsättning och tiamin bidrar till normal energiomsättning.

Ny tablett-lättare av svälja
Tack vare den nya patenterade tablett formen på Litomove Sport behöver du inte oroa dig för att det blir något problem att svälja. Litomove har tillsammans med experter i samarbete med Köpenhamns Universitet utvecklat den mandelformade tabletten.

Hur fungerar Litomove Sport?

Lederna
Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder

Musklerna
Magnesium bidra till att bibehålla normal muskelfunktion.

Brosk och bindväv i leder och ligament
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. Koppar bidrar till att bibehålla normal bindväv.

Energi och fysisk träning

Vitamin B6 bidrar till normal protein- och glykogenomsättning. Tiamin bidrar till normal energiomsättning.

Upptäck Litomove Sport

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM